Ronaldo na prodaju?

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo na prodaju?

Florentino Perez pristao da razgovara o transferu, ali šta je potrebno da najbolji igrač sveta napusti Madrid?

Razgovori između predsednika Reala i vlasika Pari Sen Žermena su održani u Kataru. Ronaldo nije bio jedna od tema, ali se pregovaralo o potencijalnom transferu i to narednog leta.

Posle odluke o ublažavanju pravila finansijskog fer pleja, Siti i PSŽ mogu ponovo da se razmahnu na tržištu, a nije tajna da vladarska porodica Katara želi Kristijana Ronalda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Pari Sen Žermenu.

Njegov angažman ne bi bio vezan samo za pariski klub, već i promociju Mondijala 2022. Sigurno da bi Kristijano bio najplaćeniji igrač na svetu, a transfer gura njegov agent Mendeš.

Ali, šta je potrebno da Ronaldo završi u Pari Sen Žermenu.

Pa pre svega da PSŽ sruši svetski rekord, ponuda Realu bi morala da bude veća od 110 miliona evra koliko je plaćen Bejl. To je uslov Pereza, a teško je verovati da bi to moglo da se desi. Portugalac puni 30 godina, čitava operacija u leto 2016. ako se pretpostavi da bi dobio četvorogodišnji ugovor vredan više od 20 miliona po sezoni bi sa porezima bila preko 250 miliona evra.

Za Pari Sen Žermen možda to nije problem, u pitanju je pre svega marketing i promocija, ali svejedno, čini se da ni oni ne bi tako lako dali ogroman novac za igrača koji se bliži kraju karijere.

Pa ipak, ostaje da vidimo šta će se desiti narednog leta...
Pogledaj vesti o: Pariz,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.