Protest učenika u Parizu, povređen direktor škole

Izvor: B92, 28.Feb.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest učenika u Parizu, povređen direktor škole

Pariz -- Direktor jedne srednje škole u Parizu zadobio je lakše povrede glave kada su ga učenici pogodili predmetom, saopštile su gradske vlasti.

Istovremeno, osam od 103 srednje škole u Parizu su blokirali učenici u znak protesta protiv nasilja policije, rekla je portparolka školskog okruga koja je želela da ostane anonimna.

Ovo je poslednji u nizu incidenata i protesta zbog seksualnog zlostavljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << crnca (22) koga su četiri policijca napala tokom rutinske provere identiteta početkom meseca.

Na društvenim mrežama kruži poziv na protest večeras u istočnom delu Pariza, prenosi AP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest učenika, povređen direktor škole

Izvor: BKTV News, 28.Feb.2017

Direktor jedne srednje škole u Parizu lakše je povređen kada su ga učenici pogodili predmetom u glavu, saopštile su gradske vlasti. ..Istovremeno, osam od 103 srednje škole u Parizu su blokirali učenici u znak protesta protiv nasilja policije, rekla je portparolka školskog okruga koja je želela...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.