Proradile telefonske linije na relaciji Madrid - Pariz: Simeone lično zvao Kavanija da dođe u Atletiko

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proradile telefonske linije na relaciji Madrid - Pariz: Simeone lično zvao Kavanija da dođe u Atletiko

Neko će morati da napusti Visente Kalderon - Mandžukić, Turan ili Koke?

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone zainteresovan je za napadača Pari Sen Žermena Urugvajca Edinsona Kavanija, tvrdi Lekip.

Kako prenosi francuski sportski list, Simeone je telefonom razgovarao sa Urugvajcem. Ipak, za ovaj transfer Atletiko bi morao da plati visoku cenu, a pominje se mogućnost da Madriđani prodaju Marija Mandžukića, Arde Turana i Kokea, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kako bi na leto eventualno doveli Kavanija.

Urugvajac je 2013. iz Napolija u PSŽ prešao za rekordni transfer u francuskom fudbalu od 64.000.000 evra.



Kavani je od dolaska u PSŽ zarađivao 10.000.000 evra po sezoni, ali do sada igrački nije uspeo da se nametne, s obzirom da je bio u senci Zlatana Ibrahimovića.

On je za PSŽ postigao 40 golova, dok se za tri godine u Napoliju 104 puta upisao u listu strelaca.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.