Poznati glumac ofarbao kosu u roze! (FOTO)

Izvor: Story, 05.Okt.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati glumac ofarbao kosu u roze! (FOTO)

Popularni glumac Džerad Leto iznenadio je fanove kada je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se vidi da je promenio imidž.

Foto: Instagram

Ovakav stajling je prošetao u Parizu gde je bio da poseti Nedelju mode, pa je glumac iskoristio priliku i da se fotografiše na vidikovcu odakle se odlično vidi Ajfelov toranj.

Inače, ovo nije prvi put da Leto eksperimentiše sa neobičnom frizurom, budući da smo već imali prilike da ga vidimo i sa zelenom kosom.

Izvor: blic.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

SVE MI BOJE LEPO STOJE Džared Leto pokazao pink frizuru

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 08:28

Holivudski glumac i muzičar Džerad Leto (43) poznat je po ekscentričnom stilu, a njegova najnovija pink boja kose nikoga nije ostavila ravnodušnim...A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on Oct 3, 2015 at 10:30am PDT..Glumac i frontmen grupe "30 Seconds to Mars" ne krije da brižljivo neguje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.