Peskov: Putin i Erdogan se neće sastati u Parizu

Izvor: Vostok.rs, 30.Nov.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Putin i Erdogan se neće sastati u Parizu

30.11.2015. -

Susret ruskog i turskog predsednika na marginama međunarodne konferencije o klimi u Parizu nije planiran, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Reči o susretu Vladimira Putina i Redžepa Tajipa Erdogana nije bilo“, rekao je on.

On je, međutim, rekao da će se Putin najverovatnije sastati sa predsednikom SAD Barakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Obamom.

„Ne isključujemo mogućnost da se Putin i Obama sastanu u okviru konferencije u Parizu“, rekao je Peskov novinarima.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama i Putin razgovarali o Siriji i Ukrajini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2015

Barack Obama pozvao je Vladimira Putina da spusti tenzije prema Turskoj koje su podignute nakon obaranja ruskog aviona 24.novembra. Dvojica predsjednika razgovarali su 30 minuta na marginama Samita o klimi u Parizu...Glasnogovornik Kremlja DmitrijPeskov izjavio je da su dvojica razmjenili stavove o krizi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Puškov: Rusija i SAD se vratile ograničenom dijalogu

Izvor: Vostok.rs, 01.Dec.2015, 10:17

01.12.2015. -..Učestali susreti predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Baraka Obame, svedoče o tome da su se zemlje vratile ograničenom dijalogu na najvišem nivou, izjavio je šef Međunarodnog komiteta Državne dume Rusije Aleksej Puškov...„Važno: Učestali susreti Putina i Obame - tri...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.