Pariz: Zimonjić i Anderson nemoćni protiv braće Brajan

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Zimonjić i Anderson nemoćni protiv braće Brajan

Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Kevin Anderson izgubili su u osmini finala Masters turnira u Parizu, od Boba i Majka Brajana sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2 . Meč je trajao 56 minuta.

Prvi nosioci nisu dozvolili nikakva iznenađenja. U prvom setu su osvojili jedan brejk, što im je bilo dovoljno da povedu sa 1:0. U drugom setu su poveli sa 3:2, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << potom i sa 5:2. Zimonjić i njegov partner nisu uspeli da nadoknade dva brejka zaostatka.

Braća Brajan će se za polufinale boriti protiv Stanislasa Vavrinke i Leandera Paesa.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: Beta/AP/The Canadian Press, Nathan Denette))

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Zimonjić i Anderson izgubili od braće Brajan u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014

Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Južnoafrikanac Kevin Anderson nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto su večeras izgubili od Amerikanaca braće Boba i Majka Brajana sa 0:2 u setovima (3:6, 2:6)...Prvi nosioci na turniru Majk i Bob Brajan pobedili su za 56 minuta,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.