Pariz: Pao Monfis, Novak zakazao duel sa Marejom

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2014, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Pao Monfis, Novak "zakazao" duel sa Marejom

Ni u 11. pokušaju Novak Đoković nije osetio gorčinu poraza protiv Gaela Monfisa. Naš as pobedio je Francuza u njegovom rodnom gradu 6:3, 7:6 i zakazao duel u četvrtfinalu sa Endijem Marejem, koji je posle dva seta pobedio Bugarina Dimitrova.

Monfis ga namučio, ali se Đoković rutinski plasirao u četvrtfinale Pariza

 

U prvom setu, najbolji teniser današnjice, osim u poslednjem gemu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kada je spasio dve brejk lopte, nije imao problema. Velika borba dogodila se u drugom setu. Činilo se da će Đoković lako da dobije meč, kada je u trećem gemu brejknuo Francuza. Ipak, već u sledećem gemu, Monfis uspeva da vrati brejk. 

 

To kao da je dalo krila Francuzu, koji je počeo da igra odlično i da diže publike u "Bersiju" na noge. Ušlo se u taj-brejk, a onda je u odlučujućem gemu, Novak pokazao zašto je najbolji teniser na svetu. Rutinskom igrom stigao je 7:2 i tako 11.put dobio Monfisa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.