Pariz: Đoković zakazao duel sa Marijem

Izvor: Sportal.rs, 31.Okt.2014, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Đoković zakazao duel sa Marijem

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je pobedio 21. tenisera sveta, Francuza Gaela Monfisa sa 2:0 u setovima

(6:3, 7:6). Branilac titule u Parizu do pobede je došao za sat i 33 minuta igre.

Đokoviću je za osvajanje prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << seta bio potreban jedan brejk, koji je napravio u drugom gemu.

U drugom setu je bilo neizvesnije, srpski teniser je u trećem gemu napravio brejk i poveo sa 2:1, ali je Monfis u narednom vratio brejk, nakon čega su obojica bili sigurni na svoje servise, pa je meč odlučen u tajbrejku, koji je Đoković dobio sa 7:2.

Đokovich će u četvrtfinalu igrati protiv osmog tenisera sveta, Britanca Endija Marija, koji je ranije pobedio Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:3, 6:3. Mari je tom pobedom obezbedio plasman na Završni ATP turnir u Londonu.

Prvi teniser sveta Đoković do sada je 22 puta igra sa Marijem i ostvario 14 pobeda, od kojih tri uzastopne.

(Foto: Beta/AP/Jacques Brinon)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.