PARIZ: Raonić zaustavio Federera!

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARIZ: Raonić zaustavio Federera!

Veliko iznenađenje na Masters turniru u Parizu!

Foto: Guliver/Getty Images/Quinn Rooney

Rodžer Federer se nalazio u sjajnoj seriji i ozbiljno je pretio Novaku Đokoviću da ga skine sa vodeće pozicije ATP rang liste, ali je onda usledilo iznenađenje.

Iskusni Švajcarac poražen je u četvrtfinalu Masters turnira u Parizu od 23-godišnjeg Kanađanina Miloša Raonića i to maksimalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 0:2 u setovima (6:7, 5:7).

Raonić je trenutno deseti na ATP listi, a u Pariz je doputovao kao sedmi nosilac, dok je Federer bio drugi. Bio je ovo njihov sedmi međusobni okršaj i prva pobeda Raonića.

Kanađanin crnogorskog porekla u polufinalu će igrati protiv petog nosioca, Tomaša Berdiha iz Češke.

Foto: Gulliver/Getty images/Al Bello

Podsetimo, branilac trofeja Novak Đoković večeras igra "derbi" sa Endijem Marejem, a bolji iz tog duela igraće u polufinalu protiv Davida Ferera ili Keija Nišikorija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.