OBORILA DEVOJČICU NA TROTOARU i pobegla. Da li znate ko je ova žena?

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBORILA DEVOJČICU NA TROTOARU i pobegla. Da li znate ko je ova žena?

Somborska policija traga za nepoznatom ženom, koja je u subotu u ulici Venac vojvode Stepe Stepanovića, između ulica Kralja Petra i Pariske, biciklom udarila devojčicu nasred trotoara, a zatim pobegla!

U potragu za ženom uključili su se i korisnici "Jutjuba", a jedan od njih je na ovaj video servis okačio uznemirujući snimak nesreće, uz sledeću poruku:

POGLEDAJTE SNIMAK:

"Danas prepodne u 8:51 desila se veoma neprijatna situacija. Gospodja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koju mozete videti snimku pregazila je moju cerku Teodoru biciklom i pobegla sa mesta nesrece. To se odigralo na pesackoj zoni kod butika Fido kids. Snimak je poprilcno los ali moze da se prepozna da je bickl crvene boje kao i odeca u kojoj je ta zena bila. Ukoliko neko prepozna ovu zenu molim da javi policiji."

Kako saznajemo, devojčica je srećom pretrpela samo lakše telesne povrede. Policijska uprava poziva građane koji imaju bilo kakva saznanja o ovoj nesreći i identitetu ženske osobe da se jave putem telefona 192 ili 466-676.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sombor: Udarila dete biciklom i pobegla

Izvor: 025info.rs, 03.Avg.2015

Trogodišnja devojčica lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu, 1. avgusta, oko 8 sati i 50 minuta, u Somboru, u ulici Venac vojvode Stepe Stepanovića, između ulica Kralja Petra i Pariske. U nezgodi su učestvovali dete i nepoznata ženska osoba koja je vozila bicikl,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.