Nožem pretio policajcima u Parizu

Izvor: B92, 22.Apr.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem pretio policajcima u Parizu

Pariz -- Čovek je nožem pretio policiji na železničkoj stanici Gar du Nord u Parizu i izazvao paniku pre nego što je uhapšen.

To je saopštio portparol francuskih državnih železnica.

Incident se dogodio dan uoči prvog kruga predsedničkih izbora u Francuskoj.

Čitava država je na višem stepenu pripravnosti, zbog ubistva policajca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje se dogodilo u četvrtak, prenosi Rojters.

Portparol SNCF-a rekao je da je čovek prišao žandarima koji su patrolirali železničkom stanicom, a nakon incidenta rečeno mu je da legne i prati naređenja pre nego što je uhapšen.

Zbog čitavog događaja, panika je usledila među putnicima, koji su pokušali da pobegnu sa lica mesta, izjavio je jedan svedok za Rojters, dodavši da je red vožnje vozovima bio izmenjen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Napadač nožem pretio policajcima u Francuskoj

Izvor: RTS, 22.Apr.2017

Čovek je nožem pretio policiji na železničkoj stanici Gar du Nord u Parizu i izazvao paniku pre nego što je uhapšen, saopštio je portparol francuskih državnih železnica (SNCF). . Incident se dogodio dan uoči prvog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.