Noć reklamoždera

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Dec.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć reklamoždera

BEOGRAD – Sve ljubitelje dobrih reklama večeras u „Sava Centru“, sa početkom u 20,30 časova čeka nova "Noć reklamoždera".

 
Direktno iz Pariza avionom Air Serbia, u Sava Centar stižu reklame iz najveće reklamoteke na svetu „Jean Marie Boursicot“.

Velika i radosna vest za sve posetioce mt:s Noći Reklamoždera je da nam ih lično, a povodom ovogodišnjeg jubileja, donosi njen autor Jean Marie koji je u Beogradu poslednji put bio 1996. godine na prvoj Noći Reklamoždera. O ovogodišnjem programu JMB kaže: „Tokom ove nove Noći Reklamoždera videćete neke prelepe reklame. Neke od njih će vas dirnuti u dušu, druge su egzotične,...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.