Nezaboravno druženje pesnika

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaboravno druženje pesnika

Desetogodišnjica postojanja Udruženja srpskih pisaca u Švajcarskoj bila je povod da se prošlog vikenda u švajcarskom gradu Minhvilenu okupe pesnici i poklonici lepe pisane reči.

Zdravko Dudić

Među gostima iz Pariza, Frankfurta, Štutgarta bili su i Zdravko Dudić i Ahmet Dizdarević, članovi pesničke družine "Damjanka Čizmić Daška" iz Minhena. Oni su kao i ostali pozvani pesnici govorili po tri svoje pesme, a Zdravko Dudić, koji se bavi i pisanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << aforizama, imao je priliku da i u toj sredini predstavi deo svog bogatog aforističkog stvaralaštva.

- Naši domaćini su učinili sve da nam ovo druženje protekne na najbolji način i mislim da će za većinu učesnika ovo biti nezaboravna tri dana. Predsednik Udruženja srpskih pisaca u Švajcarskoj Milisav Đurić bio je zaista dobar domaćin. O ozbiljnosti rada ovog udruženja govori i podatak da oni svake godine štampaju zbornik radova srpskih pisaca i pesnika u dijaspori. U ovogodišnjem zborniku biće i pesme Jasmine Barić iz Minhena i moje - govori sa zadovoljstvom Zdravko Dudić.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.