Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepše bajke i igračke za mališane

Diznijevi junaci su obeležili detinjstvo mnogih generacija. Svet mašte nikako ne bi bio isti bez njih. Bajke kao što su Bambi, Pinokio, Petar Pan, Pepeljuga, Uspavana lepotica i drugi, i dalje predstavljaju deo odrastanja svih mališana. Popularnost Diznija danas pokazuje posećenost zabavnog parka Diznilend, koji u Parizu ima duplo više posetilaca od Mona Lize u muzeju Luvr.

Došlo je vreme da i novim generacijama Diznijeve bajke ulepšavaju detinjstvo. Istovremeno ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je i sjajna prilika da svi oni koji pre tri godine nisu upotpunili kolekciju to sada učine. Stasali su novi mališani koji će uživati u pričama koje su nama pričali naši roditelji.

Disney klasici

U carstvu igračaka vaši mališani moraju imati i najpopularnije likove Zaleđenog Kraljevstva kao što je veseli sneško Olaf. Mekana plišana igračka razveseliće svako dečije srce.

Disney Frozen plišana igračka Olaf

Redovna cena: 1.749 din

Akcijska cena: 1.399 din

Ušteda: 350 din (20 odsto)

Medvedić Vini Pu (Winnie the Pooh) je voljen širom sveta. Predstavlja oličenje skromnosti, humora i one neodoljive trapavosti. Ovaj medvedić je u večitoj potrazi za medom i sigurno život svakog mališana čini lepšim. U prilog tome govori i postojanje Puove zvezde na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Vini Pu koji priča i peva

Redovna cena: 7.499 din

Akcijska cena: 5.999 din

Ušteda: 1.500 din (20 odsto)

Još jedan od brendova u svetu koji postaje sve popularniji kod mališana je Maša i Medved. Preslatka devojčica koja svojim nestašlucima osvaja najmlađa srca neverovatnom brzinom.

Maša slikarka

Redovna cena: 1.849 din

Akcijska cena: 1.549 din

Ušteda: 300 din (16 odsto)

Čitavu ponudu igračaka na višestruko nagrađivanoj online prodavnici NonStopShop.rs pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.