NAJAVA DANA (petak, 28. oktobar): Kuva u Istanbulu, zanimljivo u Parizu, Menhengladbahu, Lisabonu…

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (petak, 28. oktobar): Kuva u Istanbulu, zanimljivo u Parizu, Menhengladbahu, Lisabonu…

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

5001: LIL – PSŽ, 20.45

(Fudbal, Francuska 1)

Sveci ne bi trebalo da imaju problema na ovom gostovanju jer ih Lil dočekuje bez čak šestorice prvotimaca. Imaju i dobar skor kada gostuju Dogama, pošto su ih pobedili na četiri od poslednjih pet utakmica na strani. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ne očekujte vatromet golova, dva ili najviše tri su u skladu sa formom Parižana na gostovanjima ove jeseni.

3001: M'GLADBAH - AJNTRAHT F, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Koltovi jure trijumf za mir u Bundesligi, a rival im je ekipa koja je po imenima možda i najslabija, ali koja igra sjajno. Orlovi iz Frankfurta su u prošlom kolu pregazili HSV sa 3:0, ali teško da će uspeti večeras da ponove taj podvig. Ne igraju dosadne utakmice, 3+ je redovan tip na njihovim mečevima, pa sa raspoloženom Borusijom treba očekivati efikasnu utakmicu.

2101: KPR – BRENTFORD, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Gosti ne znaju za trijumf već četiri utakmice uzastopno, ali im ne gori pod nogama jer su bezbedni u sredini tabele. KPR je dobio dve od poslednje četiri, ali se muči dosta na svom terenu gde ne pobeđuje tako često. Samo jednom na poslednjih šest utakmica slavili su Policajci i to u prošlom kolu, pa je valjda vreme za reprizu.

4001: LEGANES – SOSIJEDAD, 20.45

(Fudbal, Španija 1)

Čudan je tim taj Leganes koji je solidno plasiran na tabeli iako nije pobedio nijednom kod kuće ove sezone. Imaju tri poraza i remi, ali ako tim iz predgrađa Madrida nešto hrabri da može da se nada pobedi večeras to je očajna forma Sosijedada koji je izgubio na tri vezana gostovanja. Obe ekipe igraju otvoreno pa tri i više golova ne bi smeli da izostanu ni večeras.

4101: BENFIKA - PASOS FEREIRA, 20.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Šampion će ovo kolo odgirati ranije zbog obaveza u Evropi, a Fereira ne bi trebalo da bude pretežak izazov. To je ekipa koja lako gubi na strani, igra utakmice od po tri i više golova, pa je jedino pitanje hoće li Orlovi, koji su u sjajnom nizu u Primeiri, zapinjati i napuniti im mrežu gostiju do vrha, ili će se zadovoljiti i minimalcem.

4102: NASIONAL F. - SPORTING, 22.00

(Fudbal, Portugalija 1)

Sporting je pobedio samo jednom u prethodna četiri kola i već ozbiljno kasni za Benfikom. Ne ide im na gostovanjima, ali Nasional je stara mušterija. Pobedili su ga četiri puta na prethpodnih pet međusobnih duela, a zadnji put su od ovog rivala poraženi pre pet godina.

5301: GENČLERBIRLIGI - BEŠIKTAŠ, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Bešiktaš je u dobroj formi i ima četiri pobede zaredom u svim takmičenjima, a sa Bašakšehirom deli prvo mesto na tabeli. Genčlerbirligi je osvojio samo bod u prethodna tri meča, a za pobedu nad istanbulskim Orlovima ne zna u poslednjih pet duela.

7137: GALATASARAJ - FENERBAHČE, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Veliki istanbulski rivali će prvi put u istoriji odmeriti snage u nekom evropskom takmičenju. Galata je loše krenula u Evroligi i ima tri poraza iz tri meča, dok Fener ima savršen bilans od tri pobede. Fener je slavio na četiri od poslednjih pet međusobnih duela i veliki je favorit upkos povredi Bogdanovića.

7138: ŽALGIRIS - MAKABI, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Bivši prvaci Evrope imaju identičan skor na startu Evrolige - 1:2. Makabi imaju jači tim, ali Litvanci imaju prednost domaćeg terena koji su iskoristili pre nedelju dana da savladaju Baksoniju. Poslednji put su Žalgiris i Makabi igrali pretprošle sezone u Evroligi kada je Ponos Izraela rešio oba meča u svoju korist.

7139: PANATINAIKOS - CRVENA ZVEZDA, 20.15

(Košarka, Evroliga)

Panatinaikos i Zvezda imaju po dve pobede i jedan poraz u prva tri kola Evrolige, s tim što je Zvezda prijatnije iznenađenje i imala je teži raspored. Prošle sezone su odmerili snage u Top 16 fazi kada su crveno-beli pobedili oba puta. Zvezda je jedini dosasadšnje gostovanje u Evroligi rešila u svoju korist.

 (FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.