Mari kroz iglene uši do trećeg kola

Izvor: RTS, 25.Maj.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari kroz "iglene uši" do trećeg kola

Mari – Burg 3:2 (6:2, 2:6, 4:6, 6:2, 6:3). Drugi nosilac u Parizu, Endi Mari, plasirao se u treće kolo tesnom pobedom nad Matijasom Burgom. Francuz odigrao meč karijere, Mari ipak stigao do pobede.

Škotlanđanin Endi Mari plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je posle velike borbe i pet neizvesnih setova savladao malo poznatog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Francuza Matijasa Burga.
Drugi teniser sveta prošao je sličan put kao i u prvom kolu, kada je od Štepaneka gubio sa 2:0 i stigao do pobede od 3:2.
Mari je lako osvojio prvi set rezultatom 6:2, da bi potom potpuno pao u igri, što je Burg iskoristio na najbolji mogući način i stigao do preokreta, osvojivši drugi i treći set – 6:2, 6:4.
Ipak, Mari se brzo "probudio" i ponovo prilično lako došao do četvrtog seta – 6:2.
Velika borba viđena je i u odlučujućem delu meča. Mari je došao do ogromne prednosti od 5:1, ali onda Burg pravi brejk i delimično komplikuje situaciju.
Mari ipak stiže do 6:3 u petom setu i do plasmana u treće kolo drugog grend slema u sezoni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RG: Marej ponovo na ivici ambisa, Škotlanđanin se ponovo provukao

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2016

Drugi nosilac na Rolan Garosu Endi Marej ponovo je morao da igra pet setova kako bi zabeležio pobedu na ovom Grend slem turniru i to protiv malo poznatog Francusza Matijasa Burga, 164. tenisera sveta, - 3:2 (6:2, 21:6, 4:6, 6:2, 6:3)...Nakon što je lagano osvojio prvi set malo ko je posumnjao da bi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.