Izvor: HotSport.rs, 28.Okt.2016, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS PARIZ: Ozbiljan žreb za Novaka

Novak Đoković u drugom kolu Mastersa u Parizu igraće sa boljim iz meča Nikolas Almagro – Žil Miler.

Viktor Troicki nalazi se u drugoj polovini žreba, a njegov protivnik biće Adrijan Manarino iz Francuske.
PORAZ UMESTO POBEDE: Ferer bolji od Troickog u Beču
Troicki bi u drugom kolu mogao da se sastane sa Keijem Nišikorijem koji je slobodan.
Endi Mari je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati pobednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meča Verdasoa i nekog od kvalifikanata.
U Novakovom delu žreba je Stan Vavrinka koji će u drugom kolu igrati sa boljim iz meča između kvalifikanta i Ilje Marčenka, koji je naknadno ubačen u žreb posle odustajanja Granoljersa i Monfisa. U polovini srpskog igrača su još Ferer, Gaske, Gofan, Tim i Čilić.
Masters u Parizu održava se od 31. oktobra do 8. novembra.
The post MASTERS PARIZ: Ozbiljan žreb za Novaka appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Viktor Troicki

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

IZNENAĐENJE: Vavrinku savladao 72. igrač sveta!

Izvor: HotSport.rs, 29.Okt.2016, 09:22

Prvi nosilac na turniru u Bazelu, Stan Vavrinka, nije uspeo da prođe u polufinale u svojoj zemlji.. . Njega je sa 2:1 (6:2, 5:7, 6:1) pobedio 72. igrač sveta Nemac Miša Zverev.. MASTERS PARIZ: Ozbiljan žreb za Novaka. Nemać će u polufinalu igrati sa Marinom Čilićem, koji je bio bolji od Marsela...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.