Izvor: Politika, 21.Sep.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leni Kravic se vratio „Strutom”

Pariz – I pored 10 albuma i 40 miliona prodatih izdanja, američki muzičar Leni Kravic i dalje želi da prevaziđe samog sebe, ocenio je Frans pres povodom izlaska njegovog novog albuma „Strut”.

„Brojevi mi ne znači mnogo, nikada se nisam osećao dobro kao sada”, rekao je za Frans pres Kravic (50), s pirsingom u nosu, u crnoj košulji, zgodan kao i ranije.

„Za to moram da zahvalim porodici, genima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Ali, dajem sve od sebe što se tiče brige o telu i onome što unosim u njega”, dodao je ovaj muzičar ukrajinskog porekla.

I pored 25 godina karijere, autor „It Ain’t Over ’Til It’s Over”, hita iz 1991, želi da nastavi da se razvija kao muzičar, da prevaziđe sebe. Deseti album „Strut”, koji je izašao pre nekoliko dana, ima 12 pesama, od njuvejva iz osamdesetih godina, preko fanka do balada.

Nakon politički angažovanog albuma iz 2011. „Black and White America”, Kravic se sada fokusira na ljubav, vratio se temama dinamike ljubavi, od želje za seksom, preko neshvaćene ljubavi do raskida, a album počinje eksplicitno pesmom „Seks”. Ta ljubav je i ljubav Njujorčanina prema svom gradu koji opisuje kao „najveći” među gradovima. To ga, međutim, ne sprečava da vreme provodi i na Bahamima i u Parizu za koji kaže da je „seksi i estetski divan”.

Beta

objavljeno: 21.09.2014.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.