Kupio ih u Parizu: Haris baca šešire publici na koncertima

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupio ih u Parizu: Haris baca šešire publici na koncertima

Folk pevač Haris Džinović pazario je nedavno u Parizu 20 novih šešira po kojima je prepoznatljiv, a koje će podeliti publici.

Jedan od najstrožijih članova žirija „Pinkovih zvezda“ nastupiće u „Spensu“ 29. novembra i 6. decembra u beogradskoj „Areni“ sa Šabanom Šaulićem i Anom Bekutom, a budući da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << biti na sceni sa kolegama koje sude u „Grandovom“ izboru za najboljeg pevača, Haris je odlučio da na svojstven način bude drugačiji. On će tokom nastupa u oba grada sa bine baciti po 10 šešira koji su godinama njegov zaštitni znak i time pokazati poštovanje prema publici.

Inače u izboru ovog modnog detalja, Džinoviću je pomogla njegova supruga Melina, a priča se da je pevač izdvojio pozamašnu sumu novca za njih.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.