Kiša u Parizu, danas bez tenisa na Rolan Garosu!

Izvor: RTS, 30.Maj.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša u Parizu, danas bez tenisa na Rolan Garosu!

Organizatori Rolan Garosa saopštili su da se svi mečevi koji su zakazani za ponedeljak, uključujući i duel osmine finala između Novaka Đokovića i Roberta Bautiste Aguta, odlažu za utorak.

Kiša u Parizu pada od sinoć, u najboljem slučaju prestaće kasno večeras, tako da će raspored biti zgusnut.
Po planu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igravanja mečeva devetog dana turnira na Rolan Garosu, trebalo je da teniseri i teniserke već oko 11.00 izađu na terene "Filip Šatrije" i "Suzan Langlan".
Prema tom rasporedu, srpski i španski teniser trebalo je svoj meč da počnu oko 13 sati, ali će oni snage ipak odmeriti u utorak od 11 časova.
U svakom slučaju, kad god izađu na teren, duel između Đokovića i Aguta trebalo bi da bude istorijski, jer će Srbin, u slučaju pobede, postati prvi teniser koji je na turnirima zaradio više od 100 miliona dolara.
O Novakovom protivniku u osmini finala Pariza saznajte ovde.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo može samo Novak: Sreo je sledećeg rivala, a onda je gestom iznenadio sve

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2016

Meč osmine finala između Novaka Đokovića i Roberta Bautiste Aguta odložen je za utorak, zbog kiše koja neprestano pada u Parizu od ranog jutra...Svi igrači čiji su mečevi bili planirano za ponedeljak bili u kompleksu Rolan Garosa, ali nisu dočekali da dueli počnu...Novinarka francuskog Ekipa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.