Katastrofa: Šta se desilo sa Rijaninom frizurom?

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katastrofa: Šta se desilo sa Rijaninom frizurom?

Rijana je u petak pozvala svoje obožavaoce da joj se pridruže na snimanju u Parizu pored Ajfelove kule, što su oni, naravno, s oduševljenjem prihvatili. Pevačica je nedavno imenovana za kreativnog direktora sportskog brenda “Puma”, pa se pretpostavlja da je ovo druženje sa fanovima organizovano povodom snimanja novog editorijala, ali neki sumnjaju da ovaj događaj možda ima veze i sa njenim novim albumom koji bi uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << trebalo da izađe.

Očekivano, slavna pevačica izazvala je pravu pometnju u francuskoj prestonici, ali ono što je privuklo najveću pažnju je bio njen izgled. Naime, ona je za ovu priliku izabrala neobičan srebrni kombinezon i plave rukavice, a imala je veoma čudnu i raščupanu frizuru. Sve u svemu, sušta suprotnost glamuroznom i elegantnom izgledu koji je prošle nedelje pokazala na svom Diamond balu (podsetite se OVDE).

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.