Još pet dana promo cena: Obezbedite ulaznice za Acin koncert na vreme

Izvor: Svet, 17.Sep.2014, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još pet dana promo cena: Obezbedite ulaznice za Acin koncert na vreme

Koncert koji se ne propušta! Aco Pejović na SPENSu, 18. oktobra. Jedan od najlepših muških glasova domaće scene, hitovi i sjajni gosti iznenađenja!
Promo cena od 690 dinara traje još svega pet dana, posle čega će ulaznica iznositi 990 dinara. Broj karata je ograničen, te obezbedite svoju ulaznicu na vreme na blagajnama Spensa kao i u Gigs Tix-u, u Pariskom magazinu.
Već dve decenije Aco Pejović važi za jednog od najboljih pevača na domaćoj muzičkoj sceni, prepoznatljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << po velikom broju hitova, odličnoj svirci i dobroj atmosferi na koncertima, u klubovima i diskotekama, ne samo u našoj zemlji nego i u inostranstvu.
Tokom novosadskog koncerta, Acovi verni obožavatelji mogu čuti njegov novi album “Sve ti dugujem”, koji mnogi smatraju najboljim u njegovoj karijeri, kao i brojne hitove publici omiljenog pevača.
Osim što je poznat po sjajnim nastupima, Pejović publiku oduševljava i odabirom poznatih gostiju, koji će i na SPENS-u deliti binu sa njime.
Prodajna mesta u Novom Sadu:
Blagajne Spens-a
GIGS TIX Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12, Pariski magazin
Pangea tours, Stražilovska 27
Dr Techno, Narodnog fronta 21 (TC Park city – Liman)
Dr Techno, Sentandrejski put 11 (TC BiG)
Dr Techno, Bul. Mihajla Pupina 2 (TC Nork)
www.gigstix.com
Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.