Jedna osoba poginula, na desetine povređeno usled udara groma širom Evrope

Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula, na desetine povređeno usled udara groma širom Evrope

Jedna osoba je danas poginula a na desetine su povređene u udarima groma u razlitičitim delovima Evrope, od Pariza pa do Nemačke i Poljske.

Na jugu Poljske poginuo je muškarac kojeg je udario grom dok se spuštao sa planine Babia Gora, preneli su lokalni mediji.

Od udara groma povređene su još tri osobe u istoj oblasti Poljske, dok se jedan čovek utopio u poplavi, preneli su TVN24 i agencija PAP.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Jedanaest osoba, među kojima najmanje osmoro dece, povređeno je danas po podne kada je grom udario u park Monso u Osmom arondismanu na severozapadu Pariza, rekao je lokalni zvaničnik.

U fudbalski teren u zapadnoj Nemačkoj danas je, takođe, udario grom, na kraju dečje utakmice, pri čemu je povređeno 35 osoba, od kojih tri teško, javlja AFP.

Pročitajte još:

Do incidenta je došlo na terenu u gradu Hopšteten, saopštila je policija.

Grom je udario direktno u sudiju dečje utakmice i on je hitno prebačen u bolnicu.

Incident u Nemačkoj dogodio se samo par sati nakon što je grom udario u park Monso u Osmom arondismanu na severozapadu Pariza.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gromovi "napadaju" širom EU, jedna žrtva, mnogo povređenih

Izvor: B92, 29.Maj.2016, 09:03

Pariz, Berlin -- Jedna osoba je poginula, a na desetine ljudi su povređeno u udarima groma u različitim delovima Evrope, od Pariza pa do Nemačke i Poljske...Na jugu Poljske poginuo je muškarac kojeg je udario grom dok se spuštao sa planine Babia Gora, preneli su lokalni mediji...Od udara groma povređene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.