Janko ima upalu pluća, neizvestan nastup u Parizu

Izvor: Mondo, 25.Maj.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko ima upalu pluća, neizvestan nastup u Parizu

Tipsarević ima zdravstvene probleme, pije antibiotike i nada se da će uspeti da se oporavi do Rolan Garosa

Foto: MN Press

Srpski teniser Janko Tipsarević predao je duel drugog kola na turniru u Ženevi Sedriku Marselu Štebeu, a razlog je loše zdravstaveno stanje.

On je zaradio upalu pluća, zbog čega je neizvesno i da li će nastupati na predstojećem Rolan Garosu.

"Pre nekoliko dana u Ženevi sam dobio jaku upalu pluća i temperaturu, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << alergijsku reakciju. Doktori su mi prepisali dozu antibiotika, uz dijagnozu ’pneumonia’. Ne znam kako sam uopšte dobio prvi meč", izjavio je za "Sport klub" Tipsarević i dodao da se nada će biti spreman za nastup na drugom grend slemu sezone.

Rolan Garos, na kojem je Tipsarević kao 61. igrač sveta stekao pravo direktnog nastupa u glavnom žrebu, počinje 28. maja u Parizu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.