Ivana Španović meditira posle novog trijumfa, i to na kakvom mestu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2016, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović meditira posle novog trijumfa, i to na kakvom mestu! (foto)

Naša najbolja atletičarka juče je ostvarila još jedan trijumf u Dijamantskoj ligi, danas je vreme za zasluženi odmor.

Kako smo sinoć objavili, Ivana Španović je posle Lozane, trijumfovala i na mitingu u Parizu, u okviru Dijamantske lige i tako samo potvrdila svoju dominaciju u ovom takmičenju u skoku udalj.

Do kraja Dijamantske lige ostalo je još takmičenje u Cirihu 1. septembra, ali je Ivana već osigurala ukupni trijumf ove sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
A dan posle pobede u Parizu, za šta joj je bio dovoljan skok od 6.90 metara, Ivana se opušta ispod Ajfelove kule...

''Kada osetim da sam umorna, treba mi malo vremena samo za sebe. Ne mogu naći bolje mesto za meditaciju i relaksaciju'', poručila je Ivana na Tviteru, uz fotografiju u prilogu.

When I feel tired I need some time for myself. Couldn't find a better place to do my meditation and relax.@bellabeat pic.twitter.com/tL4zMWa9w9

— IvanaSpanovic (@IvanaSpaNOv1c) August 28, 2016
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(FOTO) ATLETIČARKA SE OPUŠTA: Pogledajte na kom mestu meditira Ivana Španović

Izvor: Kurir, 28.Avg.2016

...Naša najbolja skakačica u dalj posle osvojene srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, dominira i u Dijamantskoj ligi gde je trenutno zauzima lidersku poziciju..Ostalo je da se odradi takmičenje u Cirihu, prvog septembra, a posle pobede u Parizu sa skokom od 6,90 metara odlučila je da malo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.