Ibra dobio nepristojnu ponudu i prelomio?

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra dobio nepristojnu ponudu i prelomio?

Sve je izvesnije da će ovo biti rasplet sage oko Zlatana Ibrahimovića!

Pari Sen Žermen ne želi da se odrekne Zlatana Ibrahimovića. Oni će mu ponuditi jednogodišnji ugovor vredan oko 12 miliona evra, kako bi još jednu sezonu predvodio "Svece".

Naime, predsednik Al Kelaifi veruje da na tržištu nema boljeg igrača koga bi mogli da dovedu kao zamenu, i ako Ibra pristane, napad na Nejmara ili eventualno Ronalda biće odložen za sezonu.

Ali, to neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve kada je u pitanju Ibrahimović. On bi uz ponudu da ostane u Parizu prihvatio da sledeća destinacija bude Katar i to 2017. U tom slučaju mogao bi da računa na neverovatan novac od 50 miliona evra godišnje, naravno ne samo za igranje fudbala, već i promociju Mondijala 2022.

Ibrahimović je sklon ovoj opciji, on želi da igra još sezonu u Evropi, u Parizu mu je dobro, klub će i naredne godine imati velike ambicije. Čekaju se naravno druge ponude, ali kako pišu francuski mediji njegov ostanak u klubu je skoro izvestan.

I Mino Rajola je nagovestio ovako nešto, on je nedavno rekao da ni Pari Sen Žermen ne želi da se odrekne njegovog pulena i da sigurno neće plaćati nerazumne sume za novog napadača poput Iguaina.

"Ni oni nisu izdašni kao nekada, znaju da je najbolja varijanta da zadrže Ibrahimovića koji je garancija", rekao je Ibrin menadžer.

Šveđanin je na potezu, ali osim ako ne stigne neka baš dobra ponuda iz PL, verovatno je da će i naredne godine igrati za Pari Sen Žermen.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IBRA NA VELIKOM ISKUŠENJU: Ako prihvati sada 12 sledeće sezone dobija neverovatnih 50 miliona evra

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2016

Možda na kraju ipak neće morati da se sklanja Ajfelov toranj iz Pariza.. . Naime, odgovarajući na pitanje šta je potrebno da on ostane u Pari Sen žermenu Zlatan Ibrahimović je u šaljivom tonu odgovorio da će ako to zaista žele Parižani moraju da postave njegovu statuu na mestu Ajfelovog tornja.. LEGENDA...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.