IZGOREO GRADSKI AUTOBUS NA TOŠINOM BUNARU: Plamen zahvatio i privatne kuće pored stajališta! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGOREO GRADSKI AUTOBUS NA TOŠINOM BUNARU: Plamen zahvatio i privatne kuće pored stajališta! (FOTO)

Oko 21 čas i 30 minuta na autobuskom stajališu pre skretanja u Pariske komune, u blizini Tošinog bunara zapalio se autobus privatnog prevoznika, saznaje Telegraf.

Vatra je izbila u vozilu u kojem je u tom trenutku bilo oko 15 putnika. Srećom, svi su uspeli da se evakuišu.

Požar se sa krova autobusa preneo na dve kuće koje su pored kolovoza. Nema povređenih ljudi u kućama. Vatrogasci su brzo ugasili požar >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na autobusu i sprečili ozbiljne posledice po živote ljudi. Pričinjena je velika materijlna šteta.

Vozač je na vreme primetio da nešto nije u redu, pa je zaustavio vozilo i svi putnici su izašli napolje. Na svu sreću, niko nije povređen, samo se jedna ženska osoba požalila, ali kako nezvanično saznajemo, nije u pitanju ozbiljnija povreda.

Foto: Telegraf

Vatrogasci su munjevitom brzinom izašli na lice mesta i ugasili požar, mada je vozilo u potpunosti izgorelo, javljaju očevici.

Požar je gasilo 20 vatrogasaca. Na licu mesta bili su pripadnici novobeogradske policije, a dežurala je jedna ekipa Hitne pomoci. Tokom intervencije vatrogasaca bio je obustavljen saobraćaj Tošinim bunarom od Ulice Pariske komune ka Zemunu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SNIMAK DRAME NA NOVOM BEOGRADU: Evo kako je AUTOBUS GSP GOREO pred preplašenim građanima! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jun.2016, 15:22

Sinoć oko 21 čas i 30 minuta, kao što je Telegraf već pisao, na autobuskom stajališu pre skretanja u Pariske komune, u blizini Tošinog bunara zapalio se autobus privatnog prevoznika na liniji 45, sa kog se vatra porenela na obližnje kuće. ..U trenutku izbijanja požara u autobusu je bilo oko...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.