IPAK NIJE PRIRODNA Manekenka u tajnosti posetila plastičnog hirurga

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK NIJE PRIRODNA Manekenka u tajnosti posetila plastičnog hirurga

Žizel Bundšen u tajnosti je posetila ordinaciju estetske hirurgije u Parizu, gde je navodno imala nekoliko plastičnih operacija.

Slavna manekenka, koja se nedavno povukla sa modne scene, na sebe je navukla kritike zato što se prekrila tradicionalnom muslimanskom burkom kako bi se sakrila od paparaca dok je ulazila u kliniku.

Ipak, odao ju je njen dugogodišnji vozač, kojeg su paparaci prepoznali, pa tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i zakljuili da se Žizel krije ispod vela. Pored šofera, odao ih je jedan mali detalj – jedna od njih dve nosila je sandale sa otvorenim prstima, što je Muslimankama strogo zabranjeno.

Šofer je viđen kako dovozi dve žene u burkama u kliniku, a "New York Post" piše da se zapravo radilo o Žizel i njenoj sestri Rafaeli, koje su preko noći imale plastične operacije.

Dan nakon operacije, šofer je viđen kako se vraća na isto mesto, gde je pokupio dve žene i odveo ih nazad u hotel. Tu se nisu zadržale, pošto su se brzo spakovale i otputovale na petodnevni tretman u jedan ekskluzivni spa centar.

Žizel je navodno operisala oči i grudi, za koje je mislila da su se previše opustile nakon dve trudnoće. Intervencije su je koštale 11 hiljada dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.