Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frum četvrti put šampion Trke oko Francuske

Britanski biciklista Kris Frum osvojio je danas svoju četvrtu titulu na Trci oko Francuske.

Frum je osvajanje titule proslavio na današnjoj poslednjoj, revijalnoj etapi od Montegrona do Jelisejskih polja u Parizu.

Biciklisti Skaja ovo je četvrta titula u poslednjih pet godina na najprestižnijoj trci na svetu, a zanimljivo je da ove godine nije trijumfovao ni na jednoj etapi.

Frum je Trku oko Francuske >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << završio sa 54 sekunde prednosti u odnosu na drugoplasiranog Kolumbijca Rigoberta Urana. Treće mesto osvojio je Francuz Roman Barde.

Poslednja etapa Tur de Fransa pripala je Holanđaninu Dilanu Grenvengenu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mekinro: Federer je konstantniji od Nadala

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2017, 14:26

Bivši američki teniser Džon Mekinro uporedio je Rafaela Nadala i Rodžera Federea istakavši da titule iz Pariza nisu dovoljne i da je potrebno da Španac tenisu pruži još nešto...Sedmostruki Gren slem šampion istakao je da je do pre nekoliko godina Nadal bio u statističkoj prednosti u odnosu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.