Emre Mor u Interu, Fiorentina se okrenula ka Parizu

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emre Mor u Interu, Fiorentina se okrenula ka Parizu

Fiorentina bi mogla da kupi fudbalera PSŽ-a do kraja ovog prelaznog roka.

Hese je, izgleda, bio velika greška PSŽ-a.

Ekipa iz Pariza ne računa na španskog fudbalera koji je prošle godine predstavljen kao pojačanje ovog kluba, bio je na pozajmici u Las Palmasu, ali nije uspeo da vrati formu nakon povrede kolena.

Ima već 24 godine, očekivalo se daleko više od njega u poslednjih par sezona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer je predstavljan kao neko ko bi mogao u budućnosti da bude velika fudbalska zvezda.

Fiorentina je sada zainteresovana za njega, nude 10 miliona evra PSŽ-u koji ga je platio Realu 25 miliona evra.

Ekipa iz Firence je bila zainteresovana da u svoje redove dovede Emrea Mora iz Borusije, koji će ipak biti prodat Interu, pa se upravo zbog toga Fiorentina okrenula Heseu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.