Đoković  Mari, servis odlučuje

Izvor: B92, 31.Okt.2014, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković " Mari, servis odlučuje

Još malo je ostalo do četvrtfinalnog duela ATP Mastersa u Parizu između najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i Endija Marija.

Posle uvodnih mečeva u 'gradu svetlosti' nameće se utisak da će odlučujući faktor koji će uticati na rezultat biti početni udarac.

Mari u ovaj meč ulazi posle neverovatne serije pobeda u poslednjih mesec dana, tokom kojih je osvojio dve titule i obezbedio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesto na Završnom Mastersu u Londonu. Britanac je pun samopouzdanja, ali na ruku Đokoviću može da ide umor rivala.

Sa druge strane, naš teniser je odigrao dva poprilično sigurna meča otkad je postao otac, ali će protiv Endija morati više pažnje da obrati na servis. Poznato je da Mari ima možda i najbolji ritern posle Novaka, čiji će servisi morati da budu mnogo oštriji i precizniji.

Duel u Bersiju, koji neće startovati pre 19:30, biće 23. put u karijeri da se Novak i Endi sastaju, a Beograđanin vodi sa 14:8 u pobedama.

Ove godine sastajali su se tri puta, a sva tri duela Novak je rešio u svoju korist. Poslednji put je bio uspešniji u Pekingu (6:3, 6:4), pre toga je slavio u četvrtini finala US Opena (7:6, 6:7, 6:2, 6:4), dok je u seriju pobeda otvorio na mastersu u Majamiju (7:5, 6:3).

Đoković je od poslednjih deset susreta sa Marijem trijumfovao u sedam navrata.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.