Deo krila pronađen na ostrvu u Indijskom okeanu pripada malezijskom avionu

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo krila pronađen na ostrvu u Indijskom okeanu pripada malezijskom avionu

PARIZ - Francuska je danas potvrdila da deo avionskog krila pronađen nedavno na ostrvu Reunion u Indijskom okeanu pripada nestalom avionu kompanije Malezija Erlajnz na letu MH370. To je danas potvrdilo francusko tužilaštvo, mesec dana nakon početka analiza, javio je AP. "Danas je moguće sa sigurnošću reći da deo krila pronađen 29. jula pripada avionu sa leta MH370", navelo je u saopštenju tužilaštvo u Parizu, potvrđujući tvrdnje malezijskog premijera date početkom prošlog meseca. Malezijski boing 777 nestao je u martu prošle godine sa 239 putnika i članova posade.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuska: Deo avionskog krila pripada malezijskom avionu

Izvor: RTS, 03.Sep.2015

. Deo avionskog krila, pronađen nedavno na ostrvu Reinion u Indijskom okeanu, pripada nestalom avionu kompanije Malezija Erlajnz na letu MH370, potvrdilo je francusko tužilaštvo, mesec dana nakon početka analiza.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.