BG: Noć bez udesa

Izvor: B92, 01.Jun.2016, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Noć bez udesa

Beograd -- Noć u Beogradu protekla je mirno, bez saobraćajnih nesreća, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Prema rečima portparolke te službe Nade Macure, policija je javila da se oko 22.40 na Novom Beogradu, na uglu ulica Tošin bunar i Pariske komune, zapalio autobus, ali da nije bilo povređenih.

"Samo je jedna žena imala stresnu reakciju", dodala je Macura.

Ona je rekla da je Hitna pomoć tokom noći intervenisala 107 puta, od čega 16 puta na javnom mestu, a da je pomoć lekara tražio veliki broj astmatičara, srčanih bolesnika i osoba sa lakšim povredama zadobijenim u tučama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIRNA NOĆ ZA BEOGRAĐANIMA: Bez udesa, zapalio se autobus u Novom Beogradu

Izvor: Kurir, 01.Jun.2016

...Jedna ženska osoba, srednjih godina, imala je stresogenu reakciju nakon što je autobus zahvatio plamen u 2238 časova na uglu ulica Tošin bunar i Pariske komune..Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 115 puta, od kojih 16 na javnom mestu Za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.