Anin i Bastijanov francuski poljubac u Parizu (VIDEO)

Izvor: Story, 02.Jun.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anin i Bastijanov francuski poljubac u Parizu (VIDEO)

Ana Ivanović niže pobede od kada je na terenu uz nju nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger.

Foto: Printskrin Jutjub, Profimedia

Srpska teniserka danas je ostvarila veliki uspeh i plasirala se u polufinale Rolan Garosa, a pobedu je zapečatila poljupcem sa svojim dragim.

Nakon što su joj članovi tima čestitali, Bastijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i Ana razmenjivali su emotivne poljupce, što je zabeleženo i snimkom. Romantika kao na filmu u gradu ljubavi našoj teniserki očigledno veoma prija.

 

Izvor: Story.rs
Pogledaj vesti o: Pariz,   Ana Ivanović

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ana ima šansu za još jedan ''trofej'' u Parizu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2015, 12:34

Ana Ivanović blista i na terenu i van njega tokom aktuelnog Rolan Garosa. Evo prilike da iz Pariza ode sa ''duplom krunom''...Kao što već znate, Ana Ivanović je juče izborila plasman u polufinale Rolan Garosa i za plasman u finale boriće se sa neugodnom Čehinjom Lusi Šafarovom...Ana odlično...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.