Ana Sofrenović nagrađena u Parizu

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sofrenović nagrađena u Parizu

Poznata srpska glumica Ana Sofrenović nagrađena je u Parizu nagradom za Najbolju glumicu, za ulogu u filmu "Decaci iz Ulice Marksa i Engelsa", crnogorskog reditelja Nikole Vukčevića.

Sofrenovićeva je nagrađena za snažno odigranu ulogu majke, koja nije videla svog sina više od petnaest godina - na upravo zavrsenom "Festivalu filmova centralne i istočne Evrope", koji je otvoren prosle nedelje uručenjem specijalne nagrade za glumačka dostignuća SEE Films - glumcu Radetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Serbedžiji, a koji je u Pariz došao posebno za ovu priliku.

Film "Dečaci iz ulice Marksa i Engelsa" nakon Vankuvera i Pariza biće prikazan na festivalima u Filadelfiji, Oslu i Malmeu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.