Večeras premijera! Gej scena u “Zoni Zamfirovoj”: Brankica se ljubi u usta sa drugom devojkom!

Izvor: Svet, 24.Jan.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras premijera! Gej scena u “Zoni Zamfirovoj”: Brankica se ljubi u usta sa drugom devojkom!

Nastavak filma “Zona Zamfirova” večeras će premijerno biti prikazan pred Beograđanima, a jedna scena sigurno će šokirati publiku!
Priča o životu Zone Zamfirove posle udaje za Maneta, a koju u drugom delu filma igra Brankica Sebastijanović, biće pravo iznenađenje za pubiku i to zbog jedne scene pred kraj filma!

Reč je o sceni u kojoj se Zone, odnosno Brankica Sebastijanović, ljubi u usta sa drugom devojkom!
“Jug je rešio da iznenadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidašnja za vreme u koje je smeštena radnja filma. Naime, u jednoj sceni filma publika će imati prilike da vidi Zonu Zamfirovu kako razmenjuje nežnosti sa prijateljicom iz Britanije”, priča izvor za Blic i otkriva detalj vezan za njihov poljubac.
Zonina prijateljica Gena iz Britanije dolazi u Vranje kod Zone gde sa njom provodi godinu dana, jer je njen suprug zbog poslovnih obaveza otputovao u Afriku. Lik prijateljice tumači glumica Marija Stokić kojoj je ovo druga filmska uloga. Gena uživa u Vranju, upoznaje mnogo ljudi i izgleda da ju je ponela južnjačka vrelina. Posle godinu dana boravka u Vranju, Gena mora da se vrati u Britaniju, a na rastanku zbog velike tuge jer napušta Zone koja joj je bila velika podrška, ljubi je u usta”, otkriva izvor.

Reditelj filma Jug Radivojević kaže da će ceo film biti interesantan i intrigantan za publiku, ali da ne želi previše da otkriva pre večerašnje beogradske premijere.
“Voleo bih da razgovaramo o filmu, ali tek nakon što ga pogledate. Istina je da ima scena ljubljenja, ali ja ne bih otkrivao o čemu se radi”, rekao je Jug Radivojević za Blic.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GEJ SCENE U “ZONI”! Srpska glumica u strasnom poljupcu sa SEKSI koleginicom!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017

Večeras se u Sava Centru održava premijera drugog nastavka "Zone Zamfirove" pod nazivom "Vrati se, Zone"...Svi oni koji dođu na premijeru neće sa iste otići razočarani, jer vas čeka nešto što do sada niste videli!..Foto: Milena Đorđević..Naime, u jednoj sceni glavna glumica Brankica Sebastijanović ljubi...

Nastavak na Telegraf.rs...

GEJ SCENA U SREMČEVOM REMEK-DELU: Evo ko ZONU ZAMFIROVU sem Maneta LJUBI U USATA

Izvor: Kurir, 24.Jan.2017

...Priča o životu Zone Zamfirove posle udaje za Maneta, a koju u drugom delu filma igra Brankica Sebastijanović, biće pravo iznenađenje za publiku i to zbog jedne scene pred kraj filma!..Reč je o sceni u kojoj se Zone, odnosno Brankica Sebastijanović, ljubi u usta sa drugom devojkom!..Jug je rešio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.