Tass: Brnabić peta gej osoba u svetu na čelu vlade

Izvor: Press, 16.Jun.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tass: Brnabić peta gej osoba u svetu na čelu vlade

Ukoliko se potvrdi izbor Ane Brnabić za premijera Srbije, ona će biti peta osoba u svetu na čelu vlade koja se otvoreno deklarisala kao gej, prenosi Tass.
Foto:B92.net
Kako se navodi, ona je prva žena u Srbiji koja je predložena za to mesto i prvi ministar koji se otvoreno deklarisao da je gej.
Brnabićku, ministarku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << državne uprave i lokalne samouprave, u četvrtak je predsednik Srbije Aleksanda Vučić predložena za premijera Srbije, a njena vlada čeka zvanično odobrenje parlamenta. 

Krajnji rok za održavanje sednice, na kojoj bi trebalo da bude ozvaničena njena vlada jeste 22. jun, jer je planirano da svi ministri nove Vlade dan kasnije budu na zvaničnoj inauguraciji Aleksandra Vučića za predsednika države.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.