Stojanović: Biće Parade ponosa

Izvor: Kurir, 24.Sep.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Biće Parade ponosa

Parada se mora održati jer je to i jedan od uslova preko kojeg EU neće preći, rekao je Stojanović

BEOGRAD - Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Momir Stojanović izjavio je da će Parada ponosa, najavljena za 28. septembar, biti održana jer su bezbednosni rizici manji nego prethodnih godina.

On je rekao da je aktivnost desničarskih organizacija "beznačajna" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u 2014. godini i da je u društvu prevladalo mišljenje o neophodnosti poštovanja ljudskih prava.

"Parada se mora održati jer je to i jedan od uslova preko kojeg EU neće preći.

Nadležne službe u sektoru bezbednosti će izneti svoje procene a po mom mišljenju, te procene će biti pozitivne. Vlada će zatim, na osnovu tih procena, doneti odluku o održavanju Parade", rekao je Stojanović.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ekstremisti "beznačajni", biće Prajda!

Izvor: NaDlanu.com, 24.Sep.2014

Parada ponosa, najavljena za 28. septembar, biće održana jer su bezbednosni rizici manji nego prethodnih godina, obećao je Momir Stojanović, predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti...On je rekao da je aktivnost desničarskih organizacija "beznačajna" u 2014. godini i da je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.