Šta poznati misle o Paradi ponosa

Izvor: Poznati.info, 10.Okt.2010, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta poznati misle o Paradi ponosa


I pored današnjih nereda u Beogradu, mnoge poznate ličnosti su javno podržale, ali i osudile održavanje Parade ponosa u Beogradu. Tako je tokom prošle godine snimljeno i nekoliko promotivnih spotova za ovaj događaj u kome su mnoge poznate ličnosti promovisale Paradu ponosa.
Pevačica Ana Nikolić je izjavila da bi se rado odazvala pozivu da se prošeta ulicama Beograda u znak podrške gej populaciji, ali je na njenu žalost organizatori nisu pozvali.
- Da su me organizatori pozvali, rado bih se odazvala i prošatala na Paradi ponosa, jer ljude ne delim po seksualnom opredeljenju nego po tome da li su dobri ili loši - rekla je Ana Nikolić, gostujući u emisiji Ekskluziv
Na drugoj strani Boki 13 se na opšte iznenađenje oštro protivio održavanju Parade.
- Ja to ne podržavam, to su gluposti! Ne paradiraju ni ovi strejt, pa ne treba ni pederi. A ovi što hoće da ih biju, su još gori. Pa oni su iz Srbije, tako da biju svoj narod - izjavio je Boki 13 za Scandal na promociji...
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.