Sarkozi: Gej brakovi protiv porodice

Izvor: BKTV News, 22.Sep.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarkozi: Gej brakovi protiv porodice

Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi je kampanju za povratak u politiku počeo izjavom da gej brakovi ponižavaju porodicu.

U svom prvom intervjuu po odluci da se vrati u politiku Sarkozi je istakao da je nema toleranciju za odluku socijalističke vlade da odobri sklapanje istopolnih brakova, a preneo je Dejli Mejl.
“Vlada je tim potezom ponizila porodicu i ljude koji vole porodicu“, istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Sarkozi, ali i dodao da mu ukidanje tog zakona neće biti među prioritetima ukoliko bude ponovo izabran za predsednika Francuske 2017. godine, pored, kako je naveo “toliko nezaposlenih“.
U međuvremenu, njegova supruga Karla Bruni je u intervjuu za Vog istakla da se nije saglasna sa mišljenjem svog supruga.
“Moj suprug je izneo takav stav zbog toga što se bavi politikom, on ne gleda pojedinačno, već generalno“, istakla je Brunijeva.
Sarkozi je u petak najavio povratak u politiku, rečima da ne sme da dozvoli da francuski narod propadne.
Izvor: b92
The post Sarkozi: Gej brakovi protiv porodice appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.