PRVA SRPSKA GEJ SERIJA: Snima se nastavak filma Pored mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA SRPSKA GEJ SERIJA: Snima se nastavak filma "Pored mene"

Na male ekrane u Srbiji uskoro bi mogla da stigne serija gej tematike.

Reditelj Stevan Filipović i scenarista Minja Bogovac pišu zajedničkim snahgama priču "Pored mene - 10 kasnije", koja je nastavak njihovog filma u saradnji sa Mirjanom Karanović.

- Serija se dešava kad se bivši srednjoškolci okupljaju na 10 godina mature. Pratimo junake koje ste upoznali u filmu "Pored mene", profesorku, direktorku, navijače, fensere, hipstere, štrebere, gotičare... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se s njima desilo. Naravno na proslavu dolaze i bokser Lazar i košarkaš Strahinja, čiji smo poljubac videli na kraju filma - priča izvor iz produkcije.

A post shared by FILM FAN CLUB (@ffc_filmfanclub) on Feb 26, 2016 at 3:38pm PST

U glavnim ulogama videćemo Slavena Došla, Nikolu Glišića, Hristinu Popović, Milicu Majkić i druge.

- Glumci su potpisali ugoovore i ne smeju da otkrivaju detalje serije. Snimanje bi trebalo da počne tokom leta, kada glumci nemaju obaveze u pozorištu - kaže izvor.

Reditelj Stevan Filipović potvrdio je ove navode.

A post shared by Pored Mene (@pored.mene) on Oct 23, 2015 at 11:09pm PDT

- Ne smem ništa još da vam kažem - kratko je rekao Filipović.

Film "Pored mene" televizijsku premijeru  imao je na RTS, tako da se očekuje da iza serije stane nacionalna kuća.

Gej aktivista Predrag Azdejković jedva čeka da počne emitovanje serije.

- Sjajna vest. Nadam se da će ići na RTS. To je veoma važno. Gej likovi u seriji dobrinose toleranciji i razumevanju. Jedva čekam da vidim šta će biti s Lazarom nakon 10 godina i da li se smuvao sa Strahinjom. Možda se smuvao s nekim od huligana - rekao je šaljivo Azdejković.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.