Novopazarci se našli u čudu zbog odlaganja utakmice

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarci se našli u čudu zbog odlaganja utakmice

Nije mi jasno kako može da se obezbedi Parada ponosa, a ne može fudbalska utakmica, rekao je generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać

Odluka da utakmica Voždovac - Novi Pazar bude odložena zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu iznenadila je generalnog sekretara Pazaraca Redžepa Koraća, koji ne shvata kakve veze klub ima s tim nesrećnim događajem.

- Plan je bio da u Beograd dođe oko 150 naših navijača, ali nam je iz policije u petak, oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 20.00 časova, poručeno da im je zabranjen dolazak, da bi mene oko ponoći pozvao direktor lige Bulatović i rekao mi da meča neće biti jer policije ne može da garantuje bezbednost - kaže Korać i nastavlja:

- Nije mi jasno kako može da se obezbedi Parada ponosa, a ne može fudbalska utakmica. Mi osuđujemo nasilje i izražavamo duboko saučešće porodici nastradalog momka, ali ne znam kakve veze FK Novi Pazar ima s nečim što se dogodilo na drugom kraju sveta.

(K. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.