Nikolas poručuje: Volite Dušana, iako je gej!

Izvor: 011vodič.com, 29.Jul.2015, 04:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolas poručuje: Volite Dušana, iako je gej!

Dušan Kaličanin i Nikola Matović – Nikolas dugo su razgovarali posle doručka u “Hotelu Maldivi“ o položaju homoseksualaca u Srbiji.
“Ljudi, volite Dušana, on je sjajan, elokventan dečko. Nema veze što je gej. Cenite njegovo znanje, harizmu”, vikao je Nikolas u kameru Hepi televizije.

Njih dvojica su dugo pričali o statusu homoseksualaca u Srbiji, da bi Nikolas na kraju rekao:
“Za koga bre da izađem iz ormana? >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Ovo je stvorilo sumnju da je Toma Panters ipak bio u pravu kad je prozivao Nikolasa da se krije iza žena, a zapravo voli muškarce.


#svet
The post Nikolas poručuje: Volite Dušana, iako je gej! appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Maldivi

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

JOŠ JEDAN GEJ U MALDIVIMA Nikolas: Ma za koga, bre, da izlazim iz oramnra?!

Izvor: Kurir, 29.Jul.2015

Nikolas i Kaličanin su zakopali ratne sekire i Nikola je priznao da je Dušan sjajan dečko..Dušan Kaličanin i Nikola Matović dugo su razgovarali posle doručka u „Hotelu Maldivi“ o položaju homoseksualaca u Srbiji..."Ljudi, volite Dušana, on je sjajan, elokventan dečko. Nema veze što je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.