Marina podržava različitosti: Idem u Crnu Goru na Paradu ponosa!

Izvor: Svet, 31.Okt.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina podržava različitosti: Idem u Crnu Goru na Paradu ponosa!

Marina Perazić podržava ljudska prava gej osoba na prostorima bivše Jugoslavije i zbog toga će učestvovati na Paradi ponosa koju Kvir Montenegro organizuje u nedelju u Podgorici.
Zvezda pop muzičke scene bivše Jugoslavije kaže da svojim učešćem želi da podrži sve lezbijke, gejeve, biseksualne i transrodne osobe u Crnoj Gori, kao i članove njihovih porodica i prijatelja.
“Pozivam da nam se pridruže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svi oni koji su svesni da to nije bolest ni tela ni psihe, ali ni stvar odabira ili takozvanog seksualnog opredeljenja, nego samo suštinska pojava u ne tako malom delu ljudske populacije. Živela sam u Njujorku u „vilidžu“ od 1988. do 1999. godine, pa ne mogu tačno da kažem kad sam prvi put bila svedok „parade ljubavi“. To je bila jedna od najvedrijih noći u gradu, zabava, pozitivna energija i gomile ljudi kojima nije bilo bitno ko je šta, nego su se svi samo dobro zabavljali i veselili životu”, rekla je Perazićeva.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.