Mami priznao da je gej, a njena reakcija ga je ostavila bez teksta

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mami priznao da je gej, a njena reakcija ga je ostavila bez teksta

Robi Makreg, gej mladić iz Sijetla, konačno je odlučio da "izađe iz ormara" i prizna majci svoje seksualno opredeljenje, a njena reakcija ga je, blago rečeno, iznenadila.

"Dolazim iz veoma brižne porodice, u kojoj svi navijaju za klub Sijetl Sihouks. Veoma smo bliski i ponosni, i imamo ta zajednička popodneva kada svi gledamo američki fudbal i navijamo za voljeni klub. Jednoga dana, posle neuspelog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sastanka, srce mi je bilo slomljeno, i ušao sam u kuću uplakan.

Moja mama je bila ispred televizora, u Sijetlovom dresu, burno navijajući. Kada me je videla uplakanog, potrčala je ka meni i zagrlila me. Upitala me je šta se dogodilo, na šta sam ja kao iz topa odgovorio: Mama, ja sam gej!" Njen odgovor me je zaprepastio. "O dušo, to je divno, samo da se završi utakmica pa ćemo popričati o tome."

VIDEO> Ispovest Robija Makrega o svom neobičnom "izlasku iz ormara"
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mami-priznao-da-je-gej-a-njena-reakcija-ga-je-ostavila-bez-teksta

Izvor: medio.rs, 23.Okt.2014

Robi Makreg, gej mladić iz Sijetla, konačno je odlučio da "izađe iz ormara" i prizna majci svoje seksualno opredeljenje, a njena reakcija ga je, blago rečeno, iznenadila..."Dolazim iz veoma brižne porodice, u kojoj svi navijaju za klub Sijetl Sihouks. Veoma smo bliski i ponosni, i imamo ta zajednička...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.