GEJ AKTIVISTA PODRŽAO JEVTIĆA: Sindi mi je idol pa se nisam prijavio za Prvi model Srbije!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GEJ AKTIVISTA PODRŽAO JEVTIĆA: Sindi mi je idol pa se nisam prijavio za Prvi model Srbije!

Mislim da dete koje ima između 11 i 15 godina mora da bude pod nadzorom roditelja. Imam razloga da sumnjam da je se radi o zapostavljenom tinejdžeru koji je našao način da dođe u centar pažnje svojih roditelja, napisao je Stojanović na FB

Slobodan Stojanović, gej aktivista, na svom Fejsbuk profilu podržao je glumca Gorana Jevtića protiv kojeg je otac maloletnog dečaka podneo privatnu krivičnu prijavu kojom ga tereti da mu obljubio sina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
"Hajde, pre nego spalimo Gorana Jevtića na lomači, da shodno relevantnim informacijama iz današnjih medija, neka socijalna služba pita roditelje obljubljenog dečaka-maloletnika gde im je sin-dečak bio tri dana trajanja festivala („Sve vreme trajanja festivala nije se odvajao od Jevtića. Izlazili su zajedno po kafićima, dolazili u pozorište...“) na kome se gnusni događaj navodno desio. Mislim da dete koje ima između 11 i 15 godina mora da bude pod nadzorom roditelja", naveo je Stojanović i dodao:

"Dakle, imam razloga da sumnjam da je se radi o zapostavljenom tinejdžeru koji je našao način da dođe u centar pažnje svojih roditelja (obljubom)".

"Pored toga, problematizujem i sledeće: „Jevtić je tom maloletniku idol. U njega je gledao kao u Boga. Zbog njega je upisao i jednu glumačku školu“. Šta ovo znači? I meni je Sindi Kraford idol pa nisam otišao da se prijavim za Prvi model Srbije. Potpuna zamena teza. Meni sve ovo deluje kao rezultat porodice koje je duboko lišena ljubavi i poverenja i u kojoj se na neke čudne načine ta ljubav stiče", zaključio je Stojanović.

Podsetimo, glumac je optužen da je navodno pre nekoliko meseci u Somboru tokom festivala Pozorišni maraton obljubio maloletnog dečaka u taletu pozorišta. Naime, dečaku je glumac bio idol i jedva je čekao da ga upozna i zbog njega je upisao u glumačku školu. Slučaj se u policiji urađen po hitnom postupku zbog dela za koji se tereti. Jevtović je rekao da je reč o budalaštinama i da su to obične gluposti.

EPK
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.