FOTO: Na plaži u Splitu znak zabrane gej parovima

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Na plaži u Splitu znak zabrane gej parovima

Mnogi splitski kupači (ne)ugodno su se iznenadili kad su na plaži Duilovo uočili znak zabrane kupanja - gej parovima.

Mnogi građani bili su zgroženi postavljanjem znaka, te se pitaju kako je moguće da se u 21. veku na javnim mestima pojavljuju ovakva upozorenja.

"Kakvu poruku šaljemo u svet? I to mi, koji živimo od turizma?", zapitao se jedan Splićanin, koji napominje i kako se na plaži našla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nekolicina građana koji su s odobravanjem gledali na postavljanje sramotnog znaka.

Za sada nije poznato ko je i kada znak postavio, ali ista plaža sličan incident pamti iz 2008. godine. Tada je, naime, nepoznata grupa počinitelja svakog dana marljivo postavljala gotovo identičnu ploču, koju su tokom noći menjali fluorescentnom verzijom.

Po svojoj prilici, ista grupa ponovo se aktivirala i ovog leta.

Čitav slučaj prijavljen je i policiji, koja sada intenzivno traga za počiniteljima.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.