Čeka se odluka države: Gej parada ili Super liga?

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2014, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeka se odluka države: Gej parada ili Super liga?

Utakmice se neće igrati ni u drugim gradovima Srbije, a ne samo u Beogradu

Velike su šanse da posle samo dva odigrana kola od reprezentativne pauze, superligaši ovog vikenda ponovo budu na prinudnom odmoru, prenosi Sportski žurnal.

Vladimir Bulatović, direktor Super lige, još uvek nije dao „zeleno svetlo” za odigravanje sedmog kola, s obzirom da je za nedelju 28. septembar u Beogradu zakazana Parada ponosa.

„U >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stalnoj smo komunikaciji sa policijom, čekamo odgovor do srede, ili četvrtka, kada će biti poznato da li će se za vikend igrati kolo ili ne“,  rekao je Vladimir Bulatović.

Ukoliko bude Parade ponosa u nedelju u Beogradu, utakmice se neće igrati ni u drugim gradovima.

„Kompletno kolo u tom slučaju se neće igrati za vikend, već ćemo naknadno odrediti termin“, objasnio je Bulatović.

Partizana i OFK Beograda će svoj meč igrati na Vračaru.

OFK Beograd i Partizan će igrati na stadionu Obilića. Nisam dozvolio zamenu domaćinstva, jer smo se protekle sezone ’opekli’ sa promenom, posle toga je bio opšti haos. Ovako je pravedno, nema povlašćenih igra se na neutralnom terenu. Utakmica je visokog rizika, tako da i iz tog razloga mora da se igra na Vračaru“, dodao je direktor Superlige.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.