Britanski gej muzičar bacio oko na dečka Jelene Rozge

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski gej muzičar "bacio oko" na dečka Jelene Rozge

Stjepan Hauser je prvo osvanuo u "International New York Timesu", a onda se dopao i Eltonu Džonu.

Članak o "2Cellos" je objavljen u "International New York Timesu", tačnije ovaj list piše o uspesima Luke Šulića, Stjepana Hausera i klasičnog "mešanja" žanra u muzici.

Osim toga, dvojica čelista našla su se i na naslovnici tih novina.

Luka i Stjepan su između ostalog u tekstu objasnili da su želeli da naprave revoluciju u muzici, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to ne samo u klasičnoj, kao i da mlađim generacijama pokažu da to može da bude kul.

Tekst je ulepšao jutro i Ser Eltonu Džonu koji je fotografiju iz novina objavio na svom Instagram profilu.

- Probudio sam se i našao ovaj genijalni članak u današnjem "International New York Timesu". Tako sam ponosan na svoje "Cellose". Naporno ste radili da dođete dotle. Bravo! - napisao je Elton Džon.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.