Amfilohije: Gej parada je parada smrti i uništenja

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amfilohije: Gej parada je parada smrti i uništenja

Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije nazvao je gej paradu, koja je zakazana za 2. novembar u Podgorici, paradom „smrti i uništenja koja obesmišljava sve što je ljudsko“.
 
Nakon liturgije, koja je prethodila petkovdanskoj litiji, vladika Amfilohije je rekao da je cilj ovogodišnje litije da se ljudi podstaknu na rađanje dece, da ne bude više abortusa i drugih vidova ubistava, droge i ostalih pošasti savremenog sveta.
„Bog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je stvorio muško i žensko i sve što je u njima je u funkciji života. U toj funkciji je najsvetija rađanje dece“, rekao je mitropolit Amfilohije.
Litija, koja je prošla podgoričkim ulicama od hrama Hristovog vaskrsenja, preko mosta Milenijum i Ulicom Slobode, bila je posvećena porodici i rađanju dece.
Izvor: Srna
The post Amfilohije: Gej parada je parada smrti i uništenja appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mitropolit Amfilohije: Parada ponosa u Podgorici - parada smrti i uništenja!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014

To je parada obesmišljenja svega onoga što jesmo i što nosimo u sebi, rekao je mitropolit Amfilohije na liturgiji u hramu Hristovog vaskrsenja..PODGORICA - Mitropolit Amfilohije osudio je predstojeću Paradu ponosa u Podgorici i nazvao je "paradom smrti i uništenja"..."To je parada obesmišljenja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.